Priser, Lager & Leverans

Våra priser

Våra priser visas exklusive moms och inrikesfrakt. Om ni väljer att få leverans till er dörr, så tillkommer det en fraktkostnad. Vi kommer att informera er om fraktkostnaden, efter att ni lagt en beställning på vår hemsidan.

Ni kan givetvis alltid hämta möblerna utan kostnad på vårt lager i Malmö.

Om ni har frågor eller vill få en offert på fraktkostnaden och möbler, så är det bara att fylla i förfrågningen på produktens sida. Ni kan även kontakta oss via mail eller telefon. Vi ser fram emot att besvara era frågor.

Lager & Leverans

Bord och stolar som vi har i vårt lager kan skickas direkt. Leverans brukar ske inom 2-4 dagar efter en beställning inom Sverige. Till Danmark, Norge och Finland är leveranstiden ca 3-6 dagar på våra konferensmöbler.

Vid beställningsvaror och specialanpassade stolar och bord, så sker leveransen oftast mellan 90-110 dagar. Kontakta oss för exakt leveranstid.

Garanti & Kvalitet

Mahaven Venue Furniture och Harlequin Trade AB har över 30 års erfarenhet av tillverkning och import. Att leverera prisvärda konferens- och lokalmöbler av hög kvalitet är något vi värderar högt. Om det trots det skulle uppkomma kvalitetsproblem, så erbjuder vi en generös garanti. Vi garanterar att möblerna håller i minst 5 år vid vanlig hantering. Detta gäller på funktionsfel, rambrott och tillverkningsfel vid normal hantering. Gäller inte normalt slitage på dyna, ram och textil.